Închide

Casă reputată de avocatură apără un medic acuzat de luare de mită, doctorul se întoarce la spital

ActualitateSănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 18, 2020 0 915

Doctorul acuzat de mai mulți pacienți că a cerut mită, și care are și dosar penal pentru aceasta după ce a fost surprins în flagrant, se întoarce în sistem – cel puțin deocamdată.

Casa de avocatură angajată de doctorul Florin Răcășan se laudă azi că a reușit să convingă instanța Curții de Apel Cluj să revoce decizia instanței inferioare, Tribunalul Cluj, care a decis ca Răcășan să fie cerceta sub control judiciar. Curtea de Apel Cluj a admis astfel contestația împotriva încheierii Tribunalului Cluj, pe care a desființat-o și a revocat în totalitate măsura controlului judiciar față de Răcășan, care va fi cercetat în stare de libertate. A fost nevoie de o echipă de trei avocați, între care chiar fondatorul casei de avocatură, care l-a asistat pe medicul acuzat de luare de mită încă din faza de urmărire penală.

Tribunalul Cluj i-a interzis lui Răcășan să-și exercite profesia dar, măsura o dată desființată, medicul acuzat de luare de mită se întoarce la spital. ”În data de 17 martie echipa a obținut cu succes revocarea măsurii controlului judiciar, sens în care clientul nostru își va relua activitatea în domeniul medical şi se va alătura colegilor săi în lupta împotriva pandemiei” de coronavirus, se laudă casa de avocatură. Răcășan e medic ortoped, deci rămâne de văzut care va fi rolul acestuia în lupta împotriva pandemiei.

Răcășan e acuzat de nu mai puțin de 15 acte materiale de luare de mită.
Dacă vă întrebați cine e medicul Florin Răcășan, citiți și:

EXCLUSIV Cum a ajuns un reputat medic clujean în arest la domiciliu pentru luare de mită. „Judecătorul nu are niciun dubiu că medicul a primit în mod ilicit o sumă”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu