Închide

„U” Cluj, victorie la limită cu Snagov în ultimele minute

Sport by Catalin Suciu - mai 22, 2019 0 171

Formația clujeană s-a impus în fața celor de la Sportul Snagov după un nou meci în care a suferit.

Oaspeții au fost mai periculoși în prima parte, dar portarul Bozoancă, cel mai bun om al sezonului la Universitatea, a făcut un nou meci mare. A blocat tot și și-a ținut coechipierii în joc. Pe un teren inundat, cele două echipe au jucat cu mingi lungi, iar partida se îndreptat către un 0-0. Pe final, Daniel Pârvulescu a înscris golul victoriei (89) cu o lovitură de cap, după centrarea lui Hațiegan.

Universitate e a treia, cu 76 de puncte, în timp ce clasamentul e condus de Chindia și Academica Clinceni, cu 82, respectiv 81 de puncte, cu două etape rămase de jucat.

„U” mai are de evoluat cu Balotești, în deplasare și acasă cu Pandurii. Teoretic, „studenții” mai pot spera la promovarea directă, dar au nevoie de pași greșiți din partea Clinceniului, care joacă cu FC Argeș și Petrolul Ploiești.

foto: fcuniversitateacluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.