Închide

10 lucruri despre startul Universității Cluj în liga a doua

SportUncategorized by Catalin Suciu - sept. 03, 2018 0 1029

* Fiindcă vin de la Ovidiu, Căpușă,  Dumitrescu, Ene și Bozoancă nu prea înțeleg înjurăturile cu nie,noa, mnoa,zo,  pe care le zice Adrian Falub. Practic, orice indicație tactică pe care o transmite antrenorul, e înțeleasă de cei patru așa cum o înțelege și ghanezul Kofi Tuwasi.

* După ce l-a transferat pe Laslo Sepsi, pe care l-a descoperit la 16 ani, Ioan Ovidiu Sabău i-a propus și lui Salvatore Giunta, cu care a fost coleg la Brescia, să vină să se alăture proiectului de la Universitatea, un proiect de viitor în care se pune accent pe creșterea tinerilor clujeni.

*Radu Constantea e exemplul pur că poți să te culci adolescent și să te trezești a doua zi președinte.

*Deși suntem in secolul XXI, conducerea lui U Cluj e singura care mai crede că jucătorii din ziua de azi ar trebui, în primul rând să joace cu sufletul și nu ca mercenarii, pentru salarii.Eventual si cu mingi cu șiret, iar portarii să apere cu mâinile goale.

*Retras vremelnic din campionatul Statelor Unite ale Americii, Răzvan Cociș a promis că se alătură proiectului de creștere a tinerilor clujeni după ce echipa va promova în Liga 1.

*Pentru a fi sigură de promovare, U Cluj trebuie să se mute undeva în Ilfov, eventual la Ciorogârla sau Cernica, pentru a se putea lupta cu adevărat cu Academica Clinceni si Sportul Snagov, echipe de tradiție în regiune.

* Milostivii de la U.  După ce Aurelian Băbuțan le-a arătat celor de la U Cluj degetul mijlociu, pe când activa la gigantul Săgeatea Năvodari, Universitatea l-a primit în casă, la căldurică,  ii dă să mănânce și ii poftește și pe toți prietenii săi impresari la masă.

*Asta nu-i glumă. După ce l-a pus director administrativ pe Bogdan Cantor,  care nu știe de virgule, cratime, ortografie sau punctuație, și cu o experiență formidabilă la rugby, U Cluj a testat și doi fotbaliști propuși de fratele lui Bogdan Cantor.

* Cine zice ca la U s-au strâns mai multe rude și prieteni, e doar un răutăcios care vrea răul clubului.

* La doi ani de la debutul proiectului socios, clubul a ajuns la fantastica cifra de 1000 de membri cotizanți, restul suporterilor preferând stea la bere pe Piezisă cu galeria lui Dinamo.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.