Închide

Deces suspect pe strada Mehedinți din Mănăștur, femeie găsită moartă în propriul apartament

Actualitate by Mihai Prodan - apr. 03, 2018 0 954

O femeie a fost găsită moartă aseară pe strada Mehedinți din Mănăștur; polițiștii sosiți la fața locului au găsit în casa acesteia un bărbat incoerent, pe care l-au internat la psihiatrie.

Un vecin care a auzit aseară un zgomot în locuința respectivă a intrat în casă, a găsit cadavrul femeii și a alertat polițiștii, care sosiți la fața locului au găsit în apartament un bărbat care era incoerent în exprimare și nu au putut purta un dialog cu acesta, motiv pentru care l-au internat la clinica de psihiatrie; de altfel acesta ar fi cunoscut cu afecțiuni psihice. Polițiștii spun că nu au găsit urme de violență pe corpul femeii dar au deschis totuși un dosar de ucidere din culpă față de faptă, adică nu urmăresc penal o persoană, cel puțin în acest moment. Necropsia urmează să clarifice cauza decesului. „În orezent nu există cauzalitate între bărbat și deces”, spun polițiștii pentru actualdecluj.ro.

Femeia avea 58 de ani. Dosarul e orchestrat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 22:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Mehedinţi, din Cluj-Napoca, a fost găsită decedată o femeie de 58 de ani.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul femeii.
În imobil a fost găsit cadavrul femeii şi un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, care locuia împreună cu femeia. Acesta era incoerent în exprimare, motiv pentru care a fost internat la Clinica de Psihiatrie.
În cauză urmează a fi efectuată necropsia femeii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul femeii, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, transmit polițiștii.

Amintim, tot pe strada Mehedinți din Mănăștur, un tânăr de 23 de ani și-a aruncat bunica de la balconul aflat la etajul 10 al unui bloc, și și-a snopit bunicul în bătaie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.