Închide

9 firme vor drumul de legătură Sud între Florești și Mănăștur, în noiembrie ar putea fi gata

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 11, 2016 0 418

Nu mai puțin de nouă firme și asocieri vor să construiască drumul de legătură între comuna Florești și Mănăștur prin zona de Sud, până la încheierea perioadei de depunere a ofertelor.

Între cele nouă firme interesate se numără Diferit SRL, aceasta a depus cea mai ieftină ofertă, de 28,4 milioane de lei, dar și asocierea între Kiat Group Construct și Viarom Construct, cu 29,4 milioane, ori Tirrena Scavi SpA, cu 31,888 milioane. Primarul Horia Șulea spune că în cel mai bun caz lucrările vor începe în aprilie – dacă nu sunt contestații după analizarea ofertelor tehnice și dacă vremea o permite – și că în noiembrie drumul va putea fi utilizabil.

Drumul, care va porni din strada Tăuțiului și va face joncțiunea în Cluj Napoca cu Drumul Sfântul Ioan, va avea o lungime de 2,685 km la care se adaugă încă doi kilometri de bretele. Va avea 11 podețe și două poduri, precum și două girații și trei intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona complexului comercial Polus.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu