Închide

Tecșor după înfrângerea din FedCup de la Cluj: „Ceea ce am realizat în faţa unei campioane este extraordinar”

Sport by Actual de Cluj - feb. 08, 2016 0 200

O fi pierdut România meciul de FedCup din weekend de la Cluj, dar căpitanul nejucător Alina Tecșor are explicații: a lipsit Irina Begu iar Monica Niculescu nu a putut juca la dublu.

România a pierdut ieri în fața Cehiei, 2-3 în grupele FedCup, dar la conferința de presă de după meci, aseară, căpitanul nejucător Alina Tecșor spune că rezultatul e, totuși, unul „extraordinar”: „Ceea ce am realizat în faţa unei campioane este extraordinar, nu pot să ascund că sunt tristă, am avut o şansă foarte mare să batem Cehia”, a spus ea. „Pentru prima noastră experienţă în grupa mondială sunt mândră de echipa mea. Indiferent de cine a jucat, s-a străduit, am putea să ne bucurăm de ceea ce am realizat, să învăţăm din înfrângerea de astăzi şi data viitoare să fim mai puternice”.

„Cred că trebuie mai multă încredere în noi şi mai multă răbdare, am mers numai în sus şi de multe ori un şut în fund este un pas înainte. Trebuie să ne oprim puţin şi să ne adunăm şi să vedem cu ce ieşim în aprilie mai departe”, a concluzionat ea.

Citește și:

România pierde FedCup la Cluj împotriva Cehiei, 2-3 în Sala Polivalentă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags