Închide

Camping-ul pentru Untold, neinteresant pentru festivalieri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 27, 2015 0 859

Camping-ul din livada Palacsay, cu zeci de mii de locuri pentru cei care asistă în acest weekend la cel mai mare festival din Cluj, nu e interesant pentru festivalieri. Are 25.000 de locuri, dar mai puțin de 10% au fost ocupate.

Camping-ul amenajat în livada Palacsay are nu mai puțin de 25.000 de locuri pentru corturi, are dușuri amenajate și cam toate condițiile pentru cei care vin la Cluj să stea cel puțin patru zile, cât durează festivalul. Totuși, numărul biletelor vândute până acum e foarte mic: doar 2.000. „Mai puțin decât ne așteptam”, recunoaște directorul festivalului, Bogdan Buta. „Mulți dintre cei care vin la festival stau la cunoștințe sau prieteni, ori au închiriat din piață: un număr foarte mare de clujeni au închiriat fie o cameră, fie apartamente, și cei mai mulți dintre participanți sunt cazați la hoteluri ori la persoane private”.

Biletele la camping-ul Untold costă 49 de lei plus taxe iar din camping a fost asigurată și o linie de transport public spre centrul orașului.

Citește și:

Camping de 95.000 mp, cu 25.000 locuri, pentru festivalul Untold

Untold explodează piața de chirii din Cluj: 1500 euro pentru un apartament în Bună Ziua, 1000 de euro vilă în Chinteni, 2500 de euro bloc cu 3 etaje în Mănăștur

Nici un comentariu

Scrie un comentariu