Închide

300 de tineri din Ardealul de Nord, școliți la Cluj ca să devină antreprenori pe bani europeni

EconomieEducaţie by Actual de Cluj - nov. 02, 2015 0 252

Sute de tineri din Ardealul de Nord vor fi cursați gratuit la Cluj ca să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, într-un proiect finanțat cu bani europeni.

E vorba în total de 300 de tineri din regiunea de dezvoltare Nord-Vest, în total șase județe, care vor fi cursați pentru dezvoltarea competențelor manageriale necesare dezvoltării unei afaceri: curs de antreprenoriat, leadership, manager resurse umane, manager de proiect.

În următoarea perioadă peste 300 de tineri din regiunea de Nord-Vest a ţării pot beneficia de serviciile proiectului astfel încât aceştia să devină antreprenori de succes şi oameni dezirabili pentru o profesie, într-unul din domeniile: antreprenoriat, leadership, manager resurse umane sau manager de proiect.

Cursurile au loc la Centrul pentru Sprijinirea Afacerilor de pe strada Fluerașului din Cluj-Napoca și sunt derulate de asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială”.
Cursanţii vor beneficia şi de servicii intergrate de consiliere profesională în carieră și de sprijin în crearea unui plan de afaceri performant. În plus, tinerii vor avea acces la informaţii privind oportunităţile de finanţare destinate întreprinzătorilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags