Închide

2 morți în accidente grave în weekend, pe cele mai periculoase drumuri ale Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 22, 2016 0 190

Două persoane au murit în acest weekend în Cluj după grave accidente de circulație cauzate de depășiri neregulamentare și oboseală la volan.

Primul dintre cele două accidente grave a fost înregistrat sâmbătă după-masa în localitatea Fundătura, pe DN1C – al doilea cel mai periculos drum din Cluj. Polițiștii spun că un șofer ar fi adormit la volanul autoturismului, context în care ar fi părăsit partea carosabilă. Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un pod din beton (foto, sursa dejeanul.ro). Un pasager din mașină, un bărbat de 75 de ani din Cluj-Napoca, a decedat în accident, iar un alt pasager a fost rănit grav. Șoferul ar fi suferit leziuni uşoare. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 6.000 de lei.

O zi mai târziu, în partea opusă a județului, ieri după-masă în comuna Izvoru Crișului, pe DN1E60 – cel mai periculos drum din Cluj – o persoană a decedat și alte trei au fost rănite grav într-un alt accident grav de circulație. Polițiștii spun că accidentul a fost provocat de un șofer de 30 de ani din Oradea care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, context în care ar fi pierdut controlul autovehiculului, intrând în coliziune cu două mașini care circulau din sens opus. Șoferul uneia dintre cele două mașini care circulau regulamentar, un bărbat de 66 de ani din Cluj-Napoca, a murit în accident. Șoferul care a pătruns pe contrasens, precum şi alte două femei, pasagere în autovehicule, au suferit leziuni grave, iar pagubele materiale au fost estimate la peste 10.000 de euro – mai exact, 54.000 lei.

Amintim, statistica Inspectoratului Județean de Poliție Cluj arată că DN1E60 e cel mai periculos drum din Cluj, urmat de DN1C, în ce privește numărul de accidente grave și decese înregistrate în ultimii ani.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare