Închide

2 elevi din Cluj, eliminați din examen după ce au încercat să copieze la Bac

Educaţie by Actual de Cluj - aug. 26, 2015 0 226

Doi elevi din Cluj au fost eliminați azi de la proba de Bacalaureat pe care o susțineau, după ce au încercat să copieze la examen.

Un număr de 691 candidați s-au înscris la proba de azi, proba scrisă a profilului, marea majoritate – 528 – alegând matematica, față de 163 elevi care au preferat istoria. Oricum, numărul absenților a fost mare azi: doar 558 candidați dintre cei 691 înscriși s-au prezentat la examen, ceea ce înseamnă că 133 dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen. Doi dintre elevii prezenți la examen au fost eliminați azi pentru că au încercat să copieze, e vorba de un elev ce susținea examenul la istorie în Cluj-Napoca, iar celălalt susținea proba de matematică la centrul de examen din Turda.

Examenul de bacalaureat pentru cei care nu au reușit să obțină note de trecere în prima sesiune, în vara acestui an ori în anii trecuți, reunește la Cluj un număr de 1.186 candidați, dintre care aproape 800 provin din promoția curentă, iar restul de aproape 400 sunt absolvenți ai promoțiilor anterioare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare