Închide

Rămân locuri libere la conducerea școlilor din Cluj, numărul candidaților care trec examenul e mai mic decât numărul locurilor vacante

Educaţie by Actual de Cluj - oct. 16, 2021 0 156

Câteva școli din Cluj rămân fără directori, după ce la concursul pentru ocuparea acestor funcții, unde s-au înscris doar puțin mai mulți candidați decât numărul total al locurilor disponibile, numărul celor care au trecut proba scrisă e mai mic decât numărul locurilor vacante.

E vorba de o rată de promovare de 93,02% dintre candidați, adică 280 din totalul de 301 candidați prezenți; alți șapte au absentat, iar un candidat s-a retras. În Cluj, pentru ocuparea celor 293 de funcții vacante de director și director adjunct – 214 funcții vacante de director, 79 funcții vacante de director adjunct –  s-au înscris 315 cadre didactice, iar dintre acestea 313 cadre didactice au fost validate pentru a participa la probele din cadrul concursului.

În Cluj, procentul de promovare pentru candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct este de 93,02%. Aceștia vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie -8 decembrie, conform unui grafic stabilit de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu