Închide

1500 de locuri de parcare în capătul lumii pentru festivalul Untold, în piața de vechituri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 17, 2015 0 553

1.500 de locuri de parcare pentru puhoiul de participanți la cel mai mare festival din țară, Untold, ce are loc în Cluj-Napoca peste doar trei săptămâni.

Cele 1.500 de locuri de parcare puse la dispoziţia participanţilor la Untold Festival vor fi amenajate pe amplasamentul celebrei piețe Oser, pe strada Bobâlnei, între 29 iulie și 2 august, adică exact când are loc festivalul. Organizatorii se așteaptă la zeci de mii de participanți – doar până azi au fost vândute 35.000 de abonamente, și 75% dintre acestea au fost cumpărate de persoane din afara municipiului Cluj-Napoca. Piața Oser se închide în 1 august și se redeschide după o săptămână, în 8 august. „Măsura a fost stabilită în scopul decongestionării traficului din zona centrală pe durata festivalului şi pentru a veni în sprijinul participanţilor la eveniment”, explică organizatorii festivalului.

Festivalul Untold e capul de afiș al evenimentelor care fac din Cluj-Napoca, în acest an, capitala europeană a tineretului. Festivalul are loc în ultimul weekend al acestei luni pe stadionul Cluj Arena, iar aici mixează între alții Avicii, David Guetta, ATB – și câteva zeci de trupe și artiști, între care Wu Tang Klan.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu