Închide

14 decese cauzate de coronavirus la Cluj în 24 de ore, în ultima săptămână au murit 50 pacienți infectați

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 06, 2021 0 245

Nu mai puțin de 14 persoane au decedat la Cluj în ultimele 24 de ore după ce au fost infectate cu coronavirus; de altfel numărul deceselor cauzate de SARS-CoV-2 în Cluj se apropie de șapte sute, de la debutul pandemiei până în prezent. Numărul deceselor cauzate de coronavirus e de 692 persoane la Cluj până azi, cu 14 mai multe doar în ultimele 24 de ore.

Amintim, la Terapie Intensivă se află peste o sută de persoane azi, pentru a doua oară e depășită această cifră la Cluj. Sunt 101 pacienți la ATI, în condițiile în care numărul total de paturi e de 90 – iar restul pacienților au fost internați  în locuri ATI rezervate pacienților non-Covid. Să precizăm că în ultima săptămână la Cluj au decedat 50 de pacienți infectați cu coronavirus.

Prefectul Tasnadi Szilard, care e și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, spune că oamenii ajung la spital tot mai târziu, când infecția este deja agravată. Este vorba de persoane cu vârsta între 61 și 91 de ani, arată acesta pentru actualdecluj.ro.

692 decese înregistrate azi în Cluj

678 decese înregistrate ieri

642 decese înregistrate în 30 martie

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare