Închide

11 lucruri despre finalul Ligii 1

Sport by Catalin Suciu - mai 14, 2018 0 688

– Deși e aproape să câștige campionatul, Dan Petrescu susține în continuare că există o întreagă conspirație a arbitrilor împotriva sa și-i trimite, pur și simplu, la origini, pe Cristi Manea și Valentin Costache, în timp ce pe Deac, Culio și Hoban îi înjură în gând. Iuliu Mureșan spune că Dan Petrescu e cel mai bun antrenor de la CFR, de când este el președinte, confirmând, astfel, despărțirea de antrenor.

 – Un prinț arab ceva mai sărac își dorește să bage bani în fotbalul românesc, a urmărit un meci al CFR-ului, iar la final le-a spus colaboratorilor că mai bine se duce la Vitosha Bistritsa, în Bulgaria, unde se mai joacă și fotbal.
– Dinamo pune în aplicare proiectul New Dinamo: Cristi „Babicu”, Adrian Ropotan, Mărgăritescu și Semeghin sunt primele nume anunțate pentru campionatul viitor. Negoiță i-a propus inclusiv lui Dănuț Lupu un contract și-a rămas că fostul decar va da un răspuns în cel mai scurt timp, în timp ce Cosmin Moți a promis că va reveni în Ștefan cel Mare în 2027.
– Până să ajungă antrenor la Real Madrid, Hagi e pe cale să preia echipa națională a Albaniei. El a transmis Federației de Fotbal de la Tirana singura sa condiție: naturalizarea de urgență a lui Ianis.
– Cel mai bun produs al Academiei Hagi, Eric de Oliveira, se întoarce în România, la Viitorul. Viitorul anunță și revenirile lui Gabi Iancu și Aurelian Chițu, dar nu pentru că n-ar fi făcut față în străinătate, ci pentru că erau români, iar acolo unde au jucat, antrenorii aveau ceva cu românii.
– După ce-a jucat lungă și pe-adoua tot campionatul, Dan Petrescu e progresist: le-a transmis deja colaboratorilor săi că la următoarea echipă, care va fi în China, va juca lungă și pe a treia.
– Pentru a nu mai fi slugă supremă umilită în direct, la tv, după fiecare meci, Nicolae Dică se roagă ca Reghecampf să revină la FCSB, întrucât Mihai Stoichiță e director tehnic la Federație.
– Pentru că nu mai câștigă de-o vreme nici un meci cu Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai a avut ideea proastă de a-i recita lui Ioan Mărginean Limoniu un poem eminescian. Limoniu i-a răspuns simplu: „băi, p**a”. Da **** **** ** ******”
– Liga 1 e o adevărată rampă de lansare. După ce Rondon, care n-a jucat de doi ani până să vină la Mediaș, a reușit să dea 5 goluri în 2018, legendarul atacant camerunez Patrick Mboma, retras în 2005 de la Tokyo Verdi, a postat pe instagram un mesaj prin care anunță că negociază cu o echipă din România.
– CSU Craiova negociază prelungirea contractului cu portarul Calancea și pune capăt, astfel, tuturor zvonurilor care spuneau că la anul se va bate la titlu.
– Deoarece Voința Saelele și-a shimbat numele în Turnu Măgurele și joacă în liga a treia, toți teleormănenii au anunțat că se mută la Călărași, odată cu promovarea Dunării. Călărășenii, însă, oameni orgolioși, au precizat că localitatea care arată, cumva, a oraș, e doar al lor și-i trimit pe cei din Teleorman dincolo de Dunăre, la frații noștri bulgari.
N.R. – Acesta este un pamflet

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare