Închide

10 lucruri despre alegerile prezidențiale

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 12, 2019 0 253

*Iohannis e cel mai bun exemplu că somnul bun îți garantează succesul în carieră. Așadar, dacă ești student la Cluj, stai în Observator, joci counter-strike și dormi câte 14-15 ore pe zi, ai o șansă bună să ajungi președintele României.

*Viorica Dăncilă îți arată că și tu poți, chiar dacă ai făcut post-liceala, să ajungi măcar în turul al doilea la alegerile prezidențiale. Nu contează că ești analfabet funcțional, nu trebuie să te supere asta. Trebuie să ai speranță și-atât, fiindcă sunt foarte mulți proști care te pot vota, la o adică.

*Dan Barna a rămas cu prăjiturile Barni și Cioli.

*Rareș Bogdan și-a cumpărat o batistuță nouă, în culoarea glaucous, un fel de albastru-gri care se aseamănă cu nuanța pudrată a strugurilor,  cu care să-i șteargă sudoarea de pe fruntea obosită de la atâta somn președintelui Klaus Iohannis.

*Cumpănașu a fost votat cu precădere la Borșa și la Socola, precum și de alți români care au trecut pe la Borșa și pe la Socola.

*Discreta Ramona  Bruynseels, care crede că pământul e plat, spune că a ratat turul al doilea fiindcă americanii au întors România pe cealaltă parte, cu ajutorul NASA,  iar alegătorii săi au fost turtiți în eter și din acest motiv au putut s-o voteze doar câțiva oameni care știau de conspirație și s-au agățat cu capul în jos din tavan, astfel că atunci când americanii au întors România pe partea cealaltă, aceștia au stat, de fapt, în picioare și au putut vota.

*Adrian Papahagi spune că Theodor Paleologu, candidatul său, nu a intrat în turul al doilea fiindcă românii sunt creștini doar la ei acasă și amorfi spiritual în agora, iar în creștinism au fost distilate democrația ateniană și mesianismul iudaic, România fiind o morabilă sinteză între civilizație și elecțiune.

*Emil Boc a anunțat pe facebook că în stațiile centrale din Cluj vor fi puse – în premieră națională- foarfece, în locuri distincte. Nu se știe de ce, dar oricum Clujul e primul oraș din România care are foarfece în zona centrală.

*La câteva ore distanță, tot Emil Boc a anunțat că au fost comandate 4 studii de prefezabilitate și fezabilitate pentru primul traseu dedicat animalelor de companie, traseu care va va merge paralel cu benzile dedicate mijloacelor de transport în comun. „Clujul e primul oraș din România care face asta”, a mai spus primarul.

*Fiindcă în Sălaj a ieșit Iohannis, primarul Zalăului Ionuț Ciunt, membru PSD, a amânat din nou modernizarea rețelei de apă potabilă, astfel că zălăuanii sunt nevoiți să meargă în continuare la fântâna cu îngeraș din centru cu canistrele să poată bea apă fără să facă dizenterie.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

foto: g4media.ro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu