Închide

Încă 10 pentru Untold: cine mai urcă pe scena celui mai mare festival din țară

ActualitateTop News by Actual de Cluj - Mar 09, 2017 1 354

Un DJ despre care nimeni nu știe cine e, ce urcă pe scenă cu o mască în formă de … bezea, e unul dintre artiștii anunțați azi pe scena celui mai mare festival de muzică din țară, Untold, din această vară de la Cluj.

E vorba de Marshmello, DJ-ul despre care nimeni nu știe sigur cine e, cu toate că s-au făcut speculații. A devenit cunoscut în 2015, când a lansat primul său single, „Alone”. A avut numeroase colaborări cu Skrillex – care e headliner la festivalul Electric Castle de la Bonțida – și Tiesto.

În afară de acesta, pe scenă au mai fost anunțați Alan Walker – alt DJ misterios, căci urcă pe scenă cu mască neagră pe față, Dillon Francis, Don DIablo, Redfoo, Tujamo, Lost Frequencies, Dannic, Sunnery James & Ryan Marciano și Sander van Doorn. „Sunt unii dintre cei mai buni DJ ai muzicii dance din lume”, spun organizatorii festivalului de la Cluj.

Headlineri sunt Armin van Buuren, Afrojack, Axwell &Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki. Amintim, ieri au fost anunțați și alți artiști pe scena Untold – Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) și Sigma(DJ Set).

Redfoo e Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un DJ, producător și rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” și „I’m sexxy and i know it”. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas și David Guetta.

Don Diablo urcă pentru prima dată în această vară pe UNTOLD ARENA, iar Tujamo, Lost Frequencies și Dannic revin la Cluj. Pentru prima dată pe scenă la Cluj sunt și Sunnery James & Ryan Marciano și Sander van Doorn vin și ei pentru prima dată la Untold.

Tags

Un comentariu

Scrie un comentariu