Închide

VIDEO 2000 de copii au bătut recordul de cel mai mare dans sincron din țară, la Zilele Clujului

ActualitateAdministrațieTop News by Mihai Prodan - mai 20, 2016 0 308

Desfășurare impresionantă de forțe în această seară în piața Unirii, unde aproximativ 2.000 de copii au atins recordul de cel mai mare dans sincron din țară, în cadrul Zilelor Clujului.

În piață au venit elevi din mai multe școli din Cluj-Napoca, în total 20 de echipe din Școala gimnazială Horea, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Colegiul National „George Cosbuc”, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, Transylvania College, Liceul Teoretic „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Scoala Gimnaziala „Octavian Goga”, Scoala Gimnaziala „Emil Isac”, Colegiul Tehnic Ana Aslan, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, Colegiul Economic „Iulian Pop”, Liceul Teoretic „Bathory Istvan”, Școala Gimnaziala „Octavian Goga”, Scoala Speciala CRDEI, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, și școala Gimnazială Elf, coordonate de o echipă de dansatori de la Dia’s Magic Team.

EBS Romania

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.