Închide

Peste o sută de mii de clujeni au fost imunizați împotriva coronavirusului până azi

SănătateTop News by Mihai Prodan - mai 08, 2021 0 387

Așa arăta centrul drive-through în prima zi / foto Instituția Prefectului Cluj

Peste o sută de mii de clujeni au fost imunizați împotriva coronavirusului până azi, după ce le-a fost administrată și a doua doză de vaccin.
Datele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că până azi numărul clujenilor cărora li s-a administrat și a doua doză de vaccin, rapelul, care asigură o protecție împotriva coronavirusului, ajunge la aproape 106.500. E de așteptat ca numărul să crească în următoarea perioadă considerabil, având în vedere că până acum numărul clujenilor vaccinați cu prima doză ajunge la aproape două sute de mii, mai exact 196.825. Cel mai de succes centru de vaccinare din Cluj se dovedește a fi, de departe, centrul drive-through din parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, unde doar ieri au fost vaccinate peste 570 de persoane iar în total, de la deschidere, aici au fost vaccinate peste 6.800 de persoane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.