Închide

Aglomerație de constructori pe Autostrada Transilvania: Turcii de la Nurol au emis prima factură pentru lotul Nușfalău – Suplacu de Barcău

Economie by Actual de Cluj - mart. 14, 2021 0 1177

Compania Nurol din Turcia a emis prima factură aferentă contractului de proiectare și execuție a lotului Nușfalău – Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania. Turcii de la Nurol sunt al cincilea constructor cu lucrări pe această autostradă, după Strabag, Trameco, grupul UMB și Straco ( al cărui contract a fost însă reziliat săptămâna aceasta).

Compania Nurol Insaat ve Ticaret AS Maslaka Sucursala București a emis pe 5 martie o factură de 68,57 milioane de lei, reprezentând avans în cadrul contractului de proiectare și execuție a lotului Nușfalău – Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania, potrivit datelor din Registrul Operațiunilor Generatoare de Obligații de Plată (ROGOP) al Companiei de Drumuri citate de economica.net.

Contractul cu compania din Turcia a fost semnat pe 30 septembrie 2020, pentru suma de 384,14 milioane de lei fără TVA. Data de începere a contractului pentru proiectarea și execuția celor 13,55 kilometri din Autostrada Transilvania este 1 februarie 2021. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este februarie 2023.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu