Închide

(P) Se redeschide „fabrica de cadouri” la Iulius Mall Cluj: peste 7000 de premii oferite clienților

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 30, 2018 0 370

Debutul lunii decembrie înseamnă și inaugurarea „Fabricii de cadouri” de la Iulius Mall Cluj. Îndrăgita destinație de shopping este locul în care toate ajutoarele Moșului fac cumpărăturile pentru a umple sacul, dar și unde clienții cuminți primesc daruri pe bandă rulantă. 

Și în acest an, tolba Moșului de la Iulius Mall Cluj este generoasă în surprize pentru clienți. De pe 1 decembrie 2018, redeschidem „Fabrica de cadouri”, pentru a-i răsplăti pe toți cei care vin la cumpărături cu rolul de ajutor al simpaticului bătrânel. Campania dedicată sărbătorilor de iarnă se desfășoară până pe 23 decembrie, timp în care vom oferi peste 7.000 de premii. 

Pregătește-ți lista cu darurile pentru cei dragi și descoperă ce ți-au pregătit spiridușii în magazinele brandurilor prezente în Iulius Mall Cluj. În fiecare zi, dacă te numeri printre primii 300 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei, pe același bon fiscal sau pe bonuri cumulate în perioada campaniei, și s-au înscris electronic la centrul de premiere, vei primi un premiu garantat. Aplicația electronică îți va dezvălui ce ai câștigat: un multipack cu doze Coca Cola în ediție de Crăciun sau un cadou surpriză. Dacă ți-a surâs norocul și primești cutia frumos împachetată, ai șansa să fii răsplătit cu: un revelion de poveste pentru două persoane la Wonderland Resort ori vouchere pentru și mai multe cumpărături și relaxare, cu valori între 50 și 550 de lei, la Sole, Tezyo, Ecco, Il Passo, Veronesse, Pandora, Marionnaud, Optiblu, Dinoland, Parfois, Xpert Beauty, Cellmate, Buzz, Sport Vision, Under Armour, Bianco Nero, Millefiori, Cupio, The Body Shop, Marty și Gerovital. 

Pentru că ne dorim să te bucuri din plin de atmosfera de sărbătoare, în fiecare zi de sâmbătă și duminică din perioada de desfășurare a campaniei, periplul prin magazine va fi acompaniat de parada lui Moș Crăciun, spiridușii încântând publicul cu melodiile și energia lor. În plus, în fiecare duminică, în intervalul orar 17.00 – 20.00, copiii îl vor putea întâlni pe cel mai iubit Moș în jilțul din atelierul amenajat în Atrium. Asigură-te că ai scrisoarea cu dorințe pregătită!

Cumpărăturile vor fi deosebit de plăcute și pentru că Iulius Mall Cluj s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. În Curtea de Onoare tronează un brad cu o înălțime de 15 metri, decorat cu spiriduși și nenumărate luminițe strălucitoare. În Atrium, vei vedea un orășel al cadourilor, unde copiii pot descoperi traseul darurilor, de la scrisorile primite de Moș Crăciun, atelierul în care se pregătesc jucăriile și banda care le transportă, până la tolba de catifea roșie care le ascunde. Steluțe aurii și o sumedenie de luminițe strălucitoare, dar și brăduți ornamentali și scenete tematice te vor încânta în timpul petrecut în căutarea cadourilor.

www.iuliusmall.com

Nici un comentariu

Scrie un comentariu