Închide

Zbor din Cluj la Nisa, pe Coasta de Azur

Actualitate by Catalin Suciu - feb. 22, 2018 1 2945

Compania aeriană BlueAir continuă să ofere și pe programul de vară zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj-Napoca spre Aeroportul Coasta de Azur – Nisa, al treilea cel mai important aeroport din Franţa.

Perioada de operare: 06 Jun 2018 – 19 Sep 2018
Cluj – Nisa – în fiecare zi de miercuri – 15:15 (decolare) – 17:05 (sosire)
Nisa – Cluj – în fiecare zi de miercuri – 17:50 (decolare) – 21:05 (sosire)

“Ne bucurăm să putem oferi și pe noul program de vară conexiuni directe între Cluj-Napoca și Nisa. Vom continua să adaptăm continuu grila de rute, dar și programul de operare, în funcție de cerințele pasagerilor noștri și ne menținem angajamentul de a oferi oportunități de călătorie variate, la prețuri convenabile. Blue Air este o companie mereu atentă la vocea pasagerilor, astfel că întreaga noastră dezvoltare, procesul continuu de îmbunătățire a serviciilor, menținerea standardele ridicate de confort și siguranța zborului sunt realizate tocmai pentru a valida așteptările pasagerilor noștri”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare