Închide

S-au pus în vânzare bilete la Cupa Davis! România-Maroc se joacă la Cluj, în Sala Polivalentă

Sport by Catalin Suciu - feb. 22, 2018 0 434

Biletele pentru întâlnirea România – Maroc, contând pentru turul 2 al Grupei a II-a a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro, anunță Federația Română de Tenis.

Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: 70 lei (inel 1), 50 lei (inel 2) și 40 lei (inel 3).

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Maroc, meci din turul 2 al Grupei a II-a a Davis Cup by BNP Paribas, are loc în perioada 7-8 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (7 aprilie), urmând ca duminică (8 aprilie) să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare