Închide

Hotnews.ro: Sindicalistii CFR, intr-o scrisoare deschisa catre ministrul Transporturilor: „Managementul CFR Calatori este un mastodont incremenit de o birocratie sufocanta”

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 21, 2018 0 309

Sindicalistii CFR vorbesc, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, de „catastrofa economica si sociala” spre care se apropie compania in care de ani de zile indicatorii economici, bugetul si investitiile scad, conditiile de munca sunt tot mai grele, nu exista uniforme, iar calitatea serviciilor oferite calatorilor se depreciaza. Sindicalistii spun, citati de News.ro si preluati de hotnews.ro, ca managementul CFR Calatori este „un mastodont incremenit de o birocratie sufocanta”, iar incapacitatea directorilor de a lua decizii va ruina intreaga societate.

Sindicalistii CFR au transmis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Transporturilor, in care insista sa-i prezinte situatia din cadrul compamniei, asa cum o vad ei, in calitate de angajati, dincolo de „cifrele stufoase” care exista in rapoartele oficiale.

„Dincolo de cifre, domnule ministru, stau oamenii! Iar acestia incearca sa-si faca treaba asa cum se cuvine, potrivit fisei postului fiecaruia dintre ei. Mii de ceferisti care au avut, pana de curand este adevarat, incredere in managementul CFR Calatori si in solutiile propuse de acesta si-au pierdut orice urma de speranta. Din pacate, anii au trecut fara a se cuantifica rezultate economice evidente si fara nici un fel asumare publica pe aceasta tema. Managementul CFR Calatori este un mastodont incremenit de o birocratie sufocanta, iar incapacitatea directorilor care populeaza acest loc de a lua decizii vitale pentru companie va ruina intreaga societate”, scriu sindicalistii in document.

Potrivit acestora, informarile cerute directiilor din minister contin „cifre stufoase si fara sens, situatii financiar-contabile istorice, pagini intregi de justificari si alambicate analize de impact”.

„Suntem siguri ca nu veti gasi, in aceste informari, niciun nume, al niciunui om platit astazi, ca noi toti, din taxele si impozitele cetatenilor, responsabil de situatiile existente”, mai scriu sindicalistii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare