Închide

Un jurnalist clujean și o absolventă de Cluj în Consiliul de Administrație al Televiziunii Publice

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 21, 2018 0 1529

Jurnalistul clujean Karen Sebeși e unul dintre cei doi reprezentanți ai salariaților în Consiliul de Administrație al televiziunii publice, TVR, după alegerile de luni.

Alegerile au avut loc la sediile TVR din București, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș, iar câștigătorii celor două locuri în CA al TVR sunt jurnaliştii Monica Ghiurco şi Karen Sebesi. Jurnalistul Mihai Rădulescu și directorul de imagine Cristian Stoian au fost aleși membri supleanți. Monica Ghiurco a obţinut 534 de voturi, Karen Sebesi – 321, Mihai Rădulescu – 301, iar Cristian Stoian – 242 voturi. Monica Ghiurco şi Karen Sebesi au mai făcut parte din Consiliile de Administraţie ale televiziunii publice: Monica Ghiurco, între anii 2016-2017, iar Karen Sebesi, între 2010 şi 2012. Directorul general interimar al TVR, Doina Gradea, va înainta Parlamentului numele candidaţilor clasaţi pe primele patru locuri: primii doi clasaţi pentru calitatea de membru titular în Consiliul de Administraţie, iar următorii doi pentru pozițiile de membri supleanți.
Licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ‘Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca în 1997, Monica Ghiurco este doctor în ştiinţe economice, domeniul relaţii economice internaţionale în cadrul aceleiaşi universităţi. Din 2002 a devenit redactor-prezentator la Direcţia Ştiri a Televiziunii Române, iar din 2013 este jurnalist senior la TVR. A fost prezentatoare de emisiuni, moderator de talk-show, producător şi realizator de emisiuni de politică internă şi ediţii speciale. În ultimii ani, a prezentat emisiunile ‘Întrebări şi răspunderi’ şi ‘Banii tăi’ (foto).

Sebesi Karen Attila (foto jos) a fost crainic-redactor la Radioteleviziunea Română, studioul Cluj, între anii 1991 – 1993. După o perioadă petrecută la mai multe posturi de radio sau în instituţii publice, Sebesi Karen revine în mass-media, ca realizator de emisiuni, la TVR, în perioadele 2005-2007 şi din 2008 până în prezent.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags