Închide

CFR Cluj, victorie marcă înregistrată, fără gol primit

Sport by Catalin Suciu - feb. 18, 2018 0 703

CFR Cluj a câştigat sâmbătă cu Astra Giurgiu, 2-0, în etapa a 25-a a Ligii I, bifând un nou succes fără să să încaseze gol. Are cea mai bună apărare, atuul principal pe care mizează Dan Petrescu.

Fără să impresioneze ca estetică, echipa clujeană și-a trecut în cont un nou succes, grație reușitelor semnate de Juan Culio și George Țucudean, atacantul bifând prima reușită în tricoul CFR-ului.

Feroviarii nu fac spectacol, dar rezultatele sunt de partea lor. „Nu mă interesează nimic altceva în afară de rezultatul final, punctele. Lumea spune că jucăm nu știu cum. Noi ne vedem de treaba noastră și câștigăm meciurile”, a spus Dan Petrescu.
CFR-ul său nu are strălucirea echipei care impresiona în urmă cu câțiva ani în Liga Campionilor, dar e prima în Liga 1 și pare cea mai îndreptățită să fie considerată principala candidată la titlu. Față de competitoarele FCSB sau CS U Craiova, CFR-ul are constanță.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.