Închide

FED Cup, din nou la Cluj! România va întâlni Elveția în Sala Polivalentă

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 17, 2018 0 899

Federația Română de Tenis a decis ca meciul România – Elveția, din play-off-ul primei Grupe Mondiale a Fed Cup, să se joace la Cluj-Napoca în zilele de 21 și 22 aprilie 2018.

E al treilea joc pe care echipa feminină îl dispută în Cluj, toate jucându-se cu sala plină.

„Astfel, după consultări cu fetele din echipa de Fed Cup a României, precum și cu Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător, s-a stabilit ca meciul să aibă loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte trei întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în februarie 2018, cu Canada”, anunță pagina de Facebook a echipei de Fed Cup a României.

Din selecționata Elveției fac parte Belinda Bencic, Timea Bacsinszky, Jil Teichmann și Viktorija Golubic, primele două fiind principalele arme ale echipei. Bencic, 21 de ani, e considerată noua Martina Hingis, dar revine după o accidentare gravă. Ea a fost inclusiv pe locul 7 în clasamentul WTA.

Tot Clujul va găzdui și confruntarea băieților cu Maroc, în Cupa Davis, în 7-8 aprilie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.