Închide

OFICIAL Cupa Davis, la Cluj! Echipa băieților va juca împotriva Marocului în Sala Polivalentă

Sport by Catalin Suciu - feb. 15, 2018 0 1466

 

După găzduirea meciurilor din FED Cup, Sala Polivalentă devine și casa echipei de Cupa Davis. Marius Copil și compania vor juca împotriva Marocului la Cluj.

„Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Maroc, din turul 2 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 7-8 aprilie 2018. Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Gabriel Trifu, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafata de joc va fi anuntata ulterior”,  a anunțat Federația.

„Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj, în impresionanta Sală Polivalentă, unde naționalele de tenis ale României au fost atât de bine primite”, a precizat Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.