Închide

Anchetă la spitalul din Huedin după ce unei femei decedate i s-a pus un scutec peste cap

ActualitateSinteză știri locale by Catalin Suciu - ian. 23, 2018 0 698

Caz șocant în Huedin, județul Cluj, după o serie de fotografii apărute în spațiul public care înfățișează o femeie decedată în morga spitalului Orășenesc,având fața acoperită de un scutec. Conducerea unității a declanșat o anchetă internă.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Huedin a declanșat o anchetă internă după  au apărut informaţii potrivit cărora brancardierii au pus pe capul unei paciente decedate un pampers, pentru a opri scurgerea unor secreţii.

„Se aşteaptă concluziile şi vom vedea care sunt persoanele care vor fi trimise în faţa Comisiei de Disciplină, astfel încât să fie luate măsurile disciplinare care se impun. Din primele informaţii reiese că brancardierii de la Morga spitalui au susţinut că au pus acel pampers pe capul pacientei decedate pentru a opri scurgerea unor secreţii până la preluarea cadavrului. Este un gest care m-a lăsat fără cuvinte, a fost ceva ireal”, a spus managerul spitalului, Silvia Resteman, potrivit mediafax.ro.

Potrivit acesteia, la nivelul unităţii medicale nu a existat nicio reclamaţie depusă de aparţinătorii femeii decedate, nici pe perioada internării, nici ulterior.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare