Închide

U BT, victorie importantă în Cipru în FIBA Europe Cup

Sport by Catalin Suciu - ian. 18, 2018 0 352

U-Banca Transilvania a câștigat meciul din etapa a 3-a a Grupei L a FIBA Europe Cup, disputat în deplasare la campioana Ciprului, Keravnos Nicosia. A fost un meci de mare luptă, în care defensiva clujeană a fost cheia succesului, anunță site-ul oficial al clubului.

Keravnos Nicosia – U-Banca Transilvania 67-71 (12-25, 24-16, 18-17, 13-13)”O victorie pe cinste pentru noi! O luptă intensă, trebuie să îmi felicit jucătorii, căci au arătat cu adevărat caracter astăzi! Fără pivotul titular, accidentat în urmă cu două antrenamente, a trebuit să improvizăm, dar cei șapte jucători care au intrat pe teren au arătat caracter și au luptat până la final, indiferent ce poziție au trebuit să joace, indiferent de ce situație era în teren. Le-am spus băieților că singurul lucru pe care îl pot controla este intensitatea luptei lor și asta au făcut, au luptat și am câștigat, sunt cu adevărat mândru de ei! A fost o luptă pe cinste, nu a fost un meci grozav din punct de vedere ofensiv, însă în apărare ne-am bătut ca nebunii, a fost o încleștare frumoasă a două echipe bune, în opinia mea. Aveam nevoie de victoria aceasta pentru a ne păstra șansele de calificare și sunt foarte bucuros că am reușit să o obținem”, a spus antrenorul Mihai Silvășan.

Clasament Grupa L, runda a doua

1 Donar Groningen 5
2 U-BT Cluj-Napoca  5
3 Keravnos Nicosia  4
4 Belfius Mons-Hainaut 4

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare