Închide

Eveniment sportiv la Cluj, naționala de rugby joacă pe Cluj Arena împotriva Germaniei și Rusiei

Sport by Actual de Cluj - ian. 13, 2018 0 1410

Eveniment sportiv în acest an la Cluj: două meciuri importante ale naționalei de rugby ar putea avea loc în Cluj-Napoca, desemnat în acest an unul dintre orașele europene ale sportului.
România întâlnește Germania și Rusia în februarie și respectiv martie, în preliminariile campionatului mondial de rugby – meciurile ar putea fi organizate la Cluj, iar decizia o ia Consiliul Local, săptămâna viitoare. Meciurile ar urma să aibă loc pe stadionul Cluj Arena.
Cluj Arena a găzduit până acum între altele meciuri ale naționalei de fotbal, împotriva Danemarcei și Muntenegrului pentru calificarea la campionatele mondiale din Rusia din acest an, dar și meciuri importante ale naționalei de rugby, împotriva Portugaliei și Spaniei.
Municipiul ar urma să contribuie la cheltuieli cu suma de 60.000 de lei, bani ce reprezintă costurile generate de cazarea celor două echipe și ale oficialilor de meci, plus câte un banchet oficial. Bugetul total e de 235.400 de lei pentru fiecare meci, bani din care jumătate – 119.000 lei – sunt costurile cu cazarea și masa.

Amintim, tot săptămâna viitoare forul local dezbate alocarea de bani pentru organizarea, în Sala Polivalentă, a unui meci al naționalei României de baschet, împotriva Italiei, în cadrul preliminariilor campionatului mondial.

Veste bună: Clujul ar putea găzdui meciul de baschet dintre România și Italia, din preliminariile campionatului mondial de baschet

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare