Închide

Razie la spitalul CFR. Angajați ai Ministerului Transporturilor au dat amenzi în spital cadrelor medicale

SănătateTop News by Catalin Suciu - ian. 12, 2018 0 1472

 Spitalul CFR din Cluj traversează de mai mulți ani o perioadă dificilă, din lipsă de fonduri. El aparține în prezent Ministerului Transporturilor, dar investițiiele făcute aici sunt minime.

Instituția spitalicească are nevoie de reparații, care s-au făcut în ultimii ani, de multe ori, prin donații ale medicilor de aici.

Dacă Ministerul oferă fonduri infirme spitalului, miercuri, angajați de la Transporturi au descins în incintă și au împărțit amenzi mai multor asistente. Așadar, Ministerul Transporturilor și-a amendat propriul spital, unul și așa lăsat în paragină.

„S-au dat în total șase amenzi de sute de lei fiecare. Au fost amendat asistente șefe și asistente. Că, vezi, Doamne, s-a găsit praf. Din nou se demonstrează că în România plătesc cei mai mici”, spune un angajat al spitalului.

Recent, unul dintre cei mai reuputați medici de la CFR, doctorul Valentin Muntean, a părăsit spitalul după 35 de ani în care a profesat aici. El lucrează în prezent la Chirurgie II. (DETALII)

Citiți și:

Un doctor, un spital, o țară

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.