Închide

Napalm Death, concert în Cluj-Napoca!

ActualitateMuzica by Catalin Suciu - dec. 13, 2017 0 1787

Celebra trupă britanică de grindcore/death metal ajunge în Cluj în luna februarie (2018) unde va susține o reprezentație în Form Space.

Înființată în 1982 în Meriden, lângă Birmingham, Napalm Death e un nume de referință în istoria muzicii extreme.

„Fara dubii, Napalm Death este cea mai influentă formație în dura istorie a muzicii extreme”, scrie Albert Mudrian, autorul lucrarii „Choosing Death: The Improbable History Of Death Metal & Grindcore”; „Țelul lor a fost și a rămas același: să nu fie la modă, să nu se compromită… și să creeze cea mai brutală și provocatoare muzică de pe pământ”, notează „Outburn Magazine” din SUA.

Concertul din Cluj e programat pe 28 februarie, la Form Space, din incinta Cluj Arena. Înainte de asta, trupa va face un tur european, concertând în centrul Europei, apoi în Ucraina, în mai multe orașe, iar înainte de Cluj, Napalm va concerta la Chișinău. Dacă ratați reprezentația din Cluj, nu e totul pierdut, pentru că pe 1 martie britanicii vor susține un spectacol în Budapesta.

De la debutul lor, cei de la Napalm Death au lansat 15 albume de studio şi au fost clasaţi pe locul 7 în topul celor mai bine vândute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numără „Scum”, care dă şi titlul albumului de debut, „When All Is Said And Done”, „Silence Is Deafening”, „On The Brink Of Extinction”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare