Închide

„U” își caută golgheter. Cel mai bun marcator din liga a II-a așteaptă un telefon

Sport by Catalin Suciu - dec. 11, 2017 1 1012

Universitatea își face planuri pentru liga a doua, unde va juca, cel mai probabil, din sezonul urmtor. Iar obiectivul este promovarea imediată pe prima scenă.

Managerul Ioan Ovidiu Sabău poartă discuții cu mai mulți fotbaliști și speră să-i convingă să se alăture formației pregătite de Adrian Falub.

„Ar fi ideal să avem pregătită echipa, să avem format lotul pe când începem liga secundă, să nu fim nevoiți să aducem prea mulți jucători în același timp. Acum suntem o formație bună de liga a II-a, dar trebuie să fim foarte buni pentru a promova în prima ligă. Ne gândim foarte atent la ce aducem. E o selecție continuă la U Cluj”, spune Sabău.
Unul dintre posturile pe care antrenorul Falub a cerut întăriri este cel de atacant. Golgheterul ligii a doua poate fi o variantă pentru „Șepcile roșii”, din vară. Este vorba de senegalezul Mediop Ndiaye, de la Ripensia Timișoara.

Vârful a marcat de 14 ori în tur și e principalul marcator al ligii a doua alături de Valentin Alexandru, de la Dunărea Călărași. Ndiaye mai are un an de contract cu Ripensia și nu exclude o trecere la Universitatea.

„Dacă mă caută și clubul meu este de acord, eu vin cu cea mai mare plăcere. Știu că există un proiect serios la U Cluj. E o echipă foarte bună, chiar m-am uitat și la meciul lor cu Dinamo, din Cupă, unde au fost eliminați la penalty-uri. Sunt de patru ani aici, la Timișoara, dar nu exclud un transfer. Sigur, dacă vor fi de acord cei din conducerea noastră. Mi-ar plăcea să joc la U Cluj”, a explicat  atacantul pentru actualdecluj.ro.

Un alt nume interesant pentru U Cluj e Cristian Cherchez, vârful celor de la Chindia Târgoviște, dar, spre deosebire de Ripensia, care e abia pe locul 11, Chindia trage la promovare în prima ligă. Astfel,o eventuală trecere a sa la Universitatea devine mult mai dificilă.

„Suntem în liga a III-a, e greu să-i convingi pe jucători să vină. Cei cu experiență care sunt aici au venit doar pentru că iubesc acest club. Florescu, Giurgiu, Goga, Abrudan, Cordoș, toți sunt legați sentimental de Universitatea. Să iei din altă parte jucători care n-au evoluat aici, e destul de greu. Dar purtăm negocieri, discutăm cu mai mulți” , a mai spus Sabău.

foto: frf.ro

Un comentariu

  1. „Cei cu experiență care sunt aici au venit doar pentru că iubesc acest club. „(sabau) si eu tin sa amintesc un citat care spune „daca iubire nu e,nimic nu e”. Sabau se indreapta periculos spre mercenari cu care crede ca o sa sara din liga 2-a in liga 1-a. Interesanta pirueta de 180 de grade a lui sabau. Cred ca isi urmareste ca orice antrenor doar succesul personal si nu succesul echipei sau al clubului. Incet incet se cramponeaza de bani dar el totusi vrea sa aduca mercenari care precis nu vor juca fara bani. Trist cand nu esti vrednic de un nume mare precum U Cluj.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare