Închide

Mureșan insinuează că FC Botoșani se va da la o parte în meciul cu FCSB: „Nu vor face nimic. Sunt foarte multe lucruri care nu se explică”

Sport by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 385

FC Botoșani primește vizita lui FCSB duminică seara, de la ora 20:30, iar oficialii CFR-ului nu se așteaptă la mari surprize.

Mai mult, președintele clubului „feroviar” susține că echipa lui Dică nu va întâmpina rezistență în Moldova.

„FC Botoşani a făcut două egaluri cu noi și ne-a eliminat din Cupa României, dar eu simt că nu va face nimic în meciul cu FCSB. Aşa simt eu. Cei de la Botoşani nu vor face nimic. Oricum, dacă vor face ceva, fac pentru ei, nu pentru mine. Dacă vor pierde acest meci, nu îi văd prea bine în lupta pentru play-off.Sunt foarte multe lucruri care nu se explică. Unele echipe pierd cu anumite echipe, dar aşa e fotbalul. Nu mă aştept la foarte multe din partea Botoşaniului la meciul cu Steaua. Mă aştept să bată Steaua”, a spus Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport.

CFR e prima în clasament cu 49 de puncte, la 8 puncte distanță de FCSB, care are de jucat cu Botoșani.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare