Închide

Fost rector al UMF, director medical într-un nou spital privat care se va deschide la Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - dec. 07, 2017 0 1666

Constantin Ciuce, fost şef de secţie în spital public şi fost rector al Universității de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” preia funcţia de director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj, care va fi inaugurat  în prima parte a anului 2018, anunţă reprezentanţii reţelei private.

Ciuce va conduce unitatea medicală ce se va întinde pe 4 etaje și va avea o suprafață de 7000 de mp. Noul spital va dispune de maternitate, cameră de gardă, ambulatoriu multidisciplinar și de o serie de specialități medicale și chirurgicale pentru adulți și copii. Spitalul reprezintă cea mai mare investiție a reţelei din afara Bucureștiului. Valoarea totală a proiectului se ridică la 15 milioane de euro, va crea 300 de noi locuri de muncă și va deservi și pacienții din județele limitrofe.

Ciuce e medic primar, cu dublă specializare în chirurgie generală și vasculară. „Îmi doresc să formez echipe pluridisciplinare, care să poată oferi soluții terapeutice pacienților de orice vârstă, într-un sistem integrat”, spune Ciuce.

Printre altele, noul director va fi responsabil de evaluarea periodică a activității medicale și a gradului de satisfacție a pacienților, va gestiona programe de educație continuă pentru personalul medical și va monitoriza implementarea standardelor de calitate și siguranță din noua unitate medicală.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu