Închide

Un internațional de juniori a semnat cu U Cluj

Sport by Catalin Suciu - feb. 21, 2019 0 282

Universitatea Cluj a obținut semnătura ”internaționalului” român Victor-Robert Dican, fotbalist convocat la lotul național Under 18 pentru meciurile cu Norvegia, Suedia și Polonia, infomrează site-ul oficial al clubului.

Născut pe 11 octombrie 2000, Dican, care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, a început fotbalul încă de la vârsta de trei ani, la echipa spaniolă CD Ensanche Teruel, iar junioratul și l-a continuat în România la Dămila Măciuca și, apoi, la CSM Râmnicu Vâlcea. În acest moment, el evoluează în Liga a III-a pentru Metalurgistul Cugir, iar azi și-a pus semnătura pentru un contract valabil pentru următorii trei ani care urmează să intre în vigoare pe 1 iulie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare