Închide

Vlad Lata, cofondatorul start-up-ului german Konux, care tocmai a atras o finanţare de 11,5 mil. dolari: Ne vom extinde echipa cu câteva zeci de persoane, inclusiv în sediul din Cluj

Economie by Actual de Cluj - feb. 19, 2019 0 129

Start-up-ul german Konux, specializat în furnizarea de soluţii de tip Internet of Things (IoT) cu aplicabilitate în industria feroviară, are în plan să îşi extindă anul acesta echipa cu peste 20 de persoane, inclusiv în sediul din România de la Cluj-Napoca, unde în prezent lucrează deja 10 angajaţi. Marea majoritate a echipei, circa 40 de persoane, este localizată în Germania, unde Konux are sediul central.

„Vrem să extindem echipa interna­ţională cu peste 20 de persoane anul acesta. Avem deschise o serie de poziţii – de la cele din echipele de dezvoltare şi analiză, la cele din echipele de vânzări. Distribuţia exactă a poziţiilor deschise depinde însă de nevoile pe care le avem. În Germania sunt localizate activităţile principale – cercetare-dezvoltare, partea operaţională şi de vânzări, precum şi cea de livrare către clienţi. În România avem o echipă mai mică, de 10 persoane, care este dedicată dezvoltării sistemelor back-end şi asigurării calităţii soluţiilor livrate“, a declarat pentru Ziarul Financiar Vlad Lata, vice-preşedinte şi cofondator al start-up-ului Konux, alături de Andreas Kunze şi Dennis Humhal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu