Închide

Deac recunoaște problemele de la CFR: „Ne-ar fi greu și cu o echipă din liga a doua”

Sport by Catalin Suciu - feb. 17, 2019 0 419

Mijlocașul campioanei susține că echipa a scăzut față de sezonul trecut, când ieșea campioană. Ciprian Deac a spus după 1-1 cu Astra că CFR Cluj ar avea probleme și dacă ar juca cu o formație dintr-un eșalon inferior.

„Nu pot să fiu bucuros. E păcat, ne-a părăsit și norocul. Am avut om în plus, 1-0, și nu am luat decât un punct. E clar că nu mai suntem echipa de anul trecut. Ceva ne lipsește, ceva s-a schimbat. Sperăm să remediem cât mai repede. Nu s-a întâmplat nimic în vestiar. Vor fi foarte grele și următoarele meciuri. Cred că am avea meci greu și cu o echipă de Liga a 2-a la ce moral avem”, a spus Deac după jocul cu Astra.

Căpitanul Mario Camora s-a enervat când a fost întrebat despre un eventual conflict la echipă.

„Dacă vreți să vorbim de meci, vorbim despre meci. Dacă vreți să vorbim de altele, eu nu sunt ca alții care vă spun tot. Sunt bine informați, să spună ei. Eu zic că trebuie ca tot ceea ce se întâmplă să rămână în vestiar, nu vin aici să-mi spăl rufele în public”, a spus la finalul partidei.

foto: CFR Cluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare