Închide

Scandal într-o sală de jocuri de noroc din Florești, unde un bărbat a intrat cu fața acoperită, a distrus cu ciocanul aparate de jocuri de noroc în două rânduri, prejudiciu de mii de euro

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 18, 2019 0 428

Scandal într-o sală de jocuri de noroc din Florești, unde un bărbat a intrat cu fața acoperită, nu o dată ci în două zile, și a distrus nu mai puțin de șase aparate de jocuri de noroc. Prejudiciul a fost calculat la mii de euro. Autorul a fost prins dar polițiștii nu au cerut în instanță arestarea sa preventivă ci doar cercetarea sub control judiciar.

Autorul celor două infracțiuni de distrugere a fost identificat ieri, e vorba de un bărbat de 29 de ani din Florești, care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și dus la instanță cu propunere de arestare preventivă. „La data de 13 ianuarie cel în cauză, un bărbat, de 29 de ani, din Florești, având fața acoperită, ar fi intrat într-o sală de jocuri din Florești și ar fi distrus cu un ciocan trei aparate de jocuri de noroc. De asemenea, la data de 15 ianuarie, în jurul orei 21:50, bărbatul ar fi intrat din nou în sala de jocuri, cu fața acoperită, și ar fi distrus alte trei aparate de jocuri de noroc, creând o stare de panică și temere pentru cei aflați în local”, explică polițiștii care au instrumentat cazul.
Valoarea prejudiciului a fost estimată la 10.500 lei.
În cursul zilei de azi bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea măsurilor preventive; mai exact polițiștii au cerut instanței acordul pentru cercetarea autorului în stare de libertate sub control judiciar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags