Închide

VIDEO Transfer „bombă” pregătit de U Cluj. Lobonț încearcă să aducă un vârf cu peste 80 de meciuri la Lazio Roma

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 15, 2019 0 1235

Universitatea Cluj e pe cale să facă unul dintre cele mai importante transferuri din ultimii ani. Atacantul a fost contactat deja de antrenorul Bogdan Lobonț și ar putea semna în această iarnă.

Mutare șoc pregătită de Universitatea pe piața transferurilor. Atacantul Libor Kozak, un internațional ceh de 29 de ani, a fost ofertat și e așteptat la Cluj încă din această iarnă. Fotbalistul evoluează în prezent la Livorno, în Serie B, dar nu e titular, jucând doar 9 partide.

Vârful are un CV impresionant. A început fotbalul în Cehia, iar în 2008 a fost achiziționat de Lazio Roma, formație pentru care a jucat în total 80 de partide, reușind să înscrie 22 de goluri. A mai evoluat la Brescia, tot în Italia, după care a ajuns în Premier League, la Aston Villa, unde a jucat de 22 de ori și a marcat 4 goluri.
S-a întors în Italia, la Bari, iar acum e la Livorno.

Despre interesul Universității pentru Libor Kozak scrie jurnalistul italian Gianluca di Marzio, specializat în piața transferurilor. „După o carieră împărțită între Italia și Anglia, următoarea destinație este România. Libor Kozak ar putea face o nouă schimbare, după transferul la Livorno din vară și ar putea începe noua aventură în curând. Pentru atacant este un interes solid din partea Universității Cluj, echipă antrenată de Bogdan Lobonț, vechea cunoștință a fostbalului italian”, scrie jurnalistul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare