Închide

Patru nume noi la reunirea Universității în 2019

Sport by Catalin Suciu - ian. 11, 2019 0 399

“Studenții” au reluat, joi, pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”, pregătirile pentru a doua parte a sezonului. La primul antrenament din 2019 sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi au participat 25 de fotbaliști, între care patru nume noi.

Norbert Janos, întors la “U” după un periplu în campionatul Ungariei și la UTA Arad, Răzvan Prodan (Farul Constanța), Alexandru Roșca (Aerostar Bacău) respectiv Francesco de Filippo (FC Casertana, Italia) au fost noutățile din tabăra “alb-negrilor”.

“M-am simțit la fel ca în prima mea zi de jucător profesionist, acum 20 și ceva de ani. Practic, e aceeași situație, dar dintr-o postură nouă. Datele problemei sunt, însă, aceleași, e ca și cum aș fi început să joc iarăși fotbal. Sunt într-o meserie nouă, am semnat primul meu contract de antrenor profesionist, sunt bucuros că am făcut acest lucru în România, țara în care m-am format ca fotbalist. Era ceva normal, natural, să încep acest drum de aici, de acasă. E prea devreme ca să spun cine e modelul meu de antrenor, deoarece sunt abia la început. Știu ceea ce trebuie să fac și ceea ce mă așteaptă. Sunt conștient că voi comite și greșeli, dar toate acestea sunt parte din drumul pe care l-am ales. Presiune este peste tot, nu numai la “U” Cluj. Mă bucur că e la fel și aici, deoarece înseamnă că există calitate, valoare, că băieții au talent. E datoria noastră, a staff-ului, dar și a celor din conducerea administrativă, care fac eforturi mari să avem cele mai bune condiții de pregătire, să îi ajutăm pe acești jucători să se dezvolte. Cât timp vom lucra împreună la Universitatea, o vom face cu atenție, implicare și determinare. Cu toții ne dorim să ajungem la cel mai înalt nivel.

Avem un lot extraordinar, am avut posibilitatea să îi urmăresc pe băieți, să îi cunosc pe fiecare în parte. În ultimul an am văzut realitatea fotbalului românesc din interior. Am lucrat alături de Cosmin Contra ca jucător, la echipa națională, apoi pe partea tehnică și am realizat cât de talentați sunt fotbaliștii români. Am urmărit foarte mulți jucători, dar nu vom transfera doar de dragul de a o face. Toti cei care sunt până acum aici au demonstrat că merită să evolueze la “U”. O promovare, titlul, să ajungi în cupele europene sau la echipa națională e doar o consecință a muncii de zi cu zi”, a spus “Lobby”.

Lotul prezent la reunire:

Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Iulian Dinu, Andrei Cordoș, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Răzvan Prodan, Dan Berci, Alex Coman, Rareș Takacs, Gabriel Giurgiu, George Florescu, Răzvan Greu, Carol Taub, Cristi Ene, Iuliu Hațiegan, Denis Hordouan, Norbert Janos, Cristi Gavra, Marius Coman, Alex Roșca, Dorin Goga, Octavian Ursu, De Filippo, Florin Burghele

Învoiți: Kofi Twumasi, Laszlo Sepsi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.