Închide

Concert de Anul Nou la Opera Maghiară din Cluj

CulturăTop News by Actual de Cluj - ian. 09, 2019 0 609

Concert de Anul Nou la Opera Maghiară din Cluj, cu program din creațiile familiei Strauss – căci, spun reprezentanții instituției de cultură, nu doar la Viena se poate o așa tradiție.

„În lumea muzicii, luna ianuarie se defineşte prin tradiţionalele concerte de Anul Nou, în programele cărora creaţiile familiei Strauss tronează, aducând o adevărată atmosferă vieneză în sălile de concerte din întreaga lume. Concertul de Anul Nou din Viena are o tradiție de mai bine de 80 de ani. Pentru publicul clujean Opera Maghiară a pregătit pentru a șasea oară consecutiv o sărbătoare muzicală, invitând toţi iubitorii de muzică şi dans să se bucure de frumuseţea şi antrenul acestui spectacol”, arată instituția.

Spectacolul e programat de două ori: mâine seară și sâmbătă seara la ora 19. „Cele mai cunoscute uverturi, valsuri, polci şi marşuri ale familiei Strauss, vor fi interpretate alături de lucrări compuse de Iosif Ivanovici, Émile Waldteufel, respectiv de Franz von Suppé”, arată instituția de cultură. Concertul extraordinar va fi susţinut de orchestra Operei Maghiare sub bagheta dirijorului Horváth József, cu participarea orchestrei şi ansamblului de balet ale Operei Maghiare din Cluj.

Image may contain: one or more people

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare