Închide

Se pregăteşte un hotel Courtyard Marriott la Cluj

EconomieSinteză știri naționale by Actual de Cluj - dec. 10, 2018 0 5100

 

Brandul Courtyard al Marriott International se extinde în Europa și pregătește, în acest context, deschiderea a două hoteluri în România, până în 2020. Primul hotel va fi ridicat în București. Cel de-al doilea hotel Courtyard ar urma să fie inaugurat în Cluj-Napoca.

Articolul integral poate fi citit AICI

Courtyard Marriott este un brand de 4* al grupului, care are în grupul ţintă în special călătorii de pe segmentul turismului de afaceri. A fost înfiinţat în 1983, iar acum funcţionează sub acest brand 1.100 de unităţi în 5o de ţări.

Compania Marriott International, care deține în București hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel și hotelul Sheraton, va deschide în capitala României încă 3 noi hoteluri în următorii 2 ani: Courtyard by Marriott, Moxy și Autograf Collection. Anunţul a fost făcut încă din mai, cu ocazia conferinței TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference din București. De asemenea, compania pregătește intrarea sa în Cluj, cu un hotel Coutyard by Marriott, care va fi și primul hotel al companiei din afara Bucureștiului. “Sunt bucuros să anunț că ne vom accelera dezvoltarea în România, am avut o creștere puternică în ultimele 18 luni, iar astăzi, pe lângă cele 2 hoteluri pe care le avem în București, avem 3 hoteluri în pipeline care se vor deschide în București în următoarele 12 – 24 luni: Couryard by Marriott în nordul orașului, Moxy și Autograf Collection în centrul orașului, în parteneriat cu Apex Alliance. De asemenea, pentru prima oară vom fi prezenți în afara Bucureștiului, acesta fiind un aspect pe care ne-am focusat în ultimii 5 ani. Vom intra în Cluj cu Courtyard by Marriott, în centrul vechi, și lucrăm cu alți parteneri pentru a crește în orașele secundare precum Timișoara, Sibiu, Constanța ș.a. Ne focusăm pe provincie, vrem să lucrăm cu investitori locali și internaționali. Ca urmare a achiziției Starwood avem numeroase branduri în oferta noastră“, a declarat Paul Rosenberg, Director All Brands – Europe Marriott International, cu ocazia conferinței Top Hotel de la București. Articolul integral AICI

Potrivit datelor STR Global, citate de Horeca.ro, orașele din România cu cele mai multe camere de hotel afiliate la un brand internațional sunt București (cu 46.6% din camere afiliate la un brand internațional), Sibiu (37.5%), Oradea (27,3%) și Cluj-Napoca (18.9%).

 

Foto: Courtyard Marriott Praga, Agoda.com

Nici un comentariu

Scrie un comentariu