Închide

CFR, victorie facilă cu Dinamo. Trupa lui Conceicao controlează autoritar Liga 1

Sport by Catalin Suciu - dec. 05, 2018 0 120

Echipa clujeană impresionează sub comanda lui Conceicao și s-a impus fără nici un fel de probleme pe terenul lui Dinamo.

CFR Cluj a lideră și pare să aibă totul sub control. Jocul e de partea sa, în primul rând. Iar când ai în fața un adversar precum Dinamo din 2018, te poți și distra. Katsikas și Popescu formează cel mai slab cuplu de fundași centrali din istoria lui Dinamo, iar Păun a profitat de acest lucru și a deschis scorul în prima repriză.

Culio a punctat în repriza secundă, iar Țucudean a dus scorul la  3-0, cu o superexecuție. Vârful naționalei a fost scos de pe lista premiilor la Gala AFAN, unde câțiva din fotbal și-au împărțit niște premii, dar își vede de treabă. E golgheterul campionatului și se află în cea mai bună formă a carierei.  CFR are 39 de puncte, o singură înfrângere în 18 etape și e favorită certă la titlu.

DINAMO – CFR CLUJ 0-3

A marcat: Al. Păun 35, Culio 51, Țucudean 84

Echipele de start:

Dinamo: Penedo – Sorescu, M. Popescu, Katikas, R. Grigore – Gomelt – Zenke, Nistor, Ait Atmane, Salomao – Popa
Rezerve: Eșanu, Neicuțescu, Pesici, Hanca, Moldoveanu, Montini, Ciobotariu

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Bordeianu, Djokovici, Culio – Păun, Țucudean, Deac
Rezerve: Fernandez, Lang, Peteleu, Moutinho, Al. Ioniță II, Costache, Tambe

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare