Închide

„Cel mai prolific hoț de buzunare” din Cluj, băgat la zdup după ce a furat un telefon de 5.000 de lei. E cunoscut ca un cal breaz de polițiști: acum 3 săptămâni a dat iama în călătorii transportului în comun

ActualitateTop News by Mihai Prodan - nov. 15, 2018 0 410

Un hoț de buzunare cunoscut ca un cal breaz de polițiștii din Cluj a fost reținut și arestat 30 de zile pentru furt calificat, după ce în urmă cu trei săptămâni a fost prins tot pentru furt, dar judecătorii au decis să-l cerceteze sub control judiciar. E un bărbat de 36 de ani din Florești.

Polițiștii spun că hoțul e cunoscut drept „cel mai prolific” hoț de buzunare din zonă după ce în urmă cu trei săptămâni a fost reținut pentru trei furturi din buzunare pe mijloacele de transport în comun, a fost reținut de polițiști și prezentat instanței, care a  dispus cercetarea sub control judiciar. „Este cunoscut drept un mare hoț de buzunare”, spun polițiștii. Ieri acesta a fost reținut din nou pentru 24 de ore de polițiști pentru furt calificat, dar de data aceasta instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Fapta datează de la începutul lunii. Polițiștii relatează: „În fapt, la data de 03.11.2018, Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizată prin plângere de către persoana vătămată cu privire la faptul că, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un local public din Cluj-Napoca, o persoană necunoscută i-a sustras de pe o masă un telefon mobil, în valoare de 5.000 de lei”. După cercetări poliţiştii au identificat un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu antecedente în săvârșirea de furturi cu acest mod de operare. De asemenea, a fost identificată și o tânără, de 17 ani, care ar fi comis fapta împreună cu bărbatul. Polițiștii spun, la solicitarea actualdecluj.ro, că autorul „are pagini întregi” de condamnări în cazierul judiciar, pentru furturi din buzunare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare