Închide

Victorie ca pe vremea lui Dan Petrescu. CFR a câștigat la limită cu Iași și se menține în top

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 20, 2018 0 176

CFR Cluj s-a impus cu 1-o în fața lui Poli Iași, după doupă reprize opuse. Dacă în prima parte trupa clujeană a controlat jocul, actul al doilea a fost al oaspeților.

Trupa lui Conceicao a început tare meciul, a jucat agresiv, a controlat  mijlocul. N-a avut mari ocazii, dar a fost nevoie de un corner, ca în timpul mandatului lui Dan Petrescu. Djokovic a deviat la colțul lung, iar Andrei Mureșan a deschis scorul (19).

Moutinho și Țucudean puteau închide meciul până la pauză, dar au ratat, iar pe final de repriză au clujenii au trăit periculos, după o ocazie importantă semnată de Patrik Petre. Rolurile s-au înversat în actul secund, când Iașul a controlat autoritar partida, dar s-a lovit de o defensivă care n-a greșit deloc. Platini a cerut un penalty, dar s-a ales cu un galben pentru simulare.

CFR Cluj a luat fața celor de la FCSB, care au un meci în minus, și au urcat pe locul 1, cu 23 de puncte după 12 meciuri.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora (cp) – Djokovici, Hoban, Culio – Ioniță II, Țucudean, Moutinho
Rezerve: Collado, Bordeianu, Lang, Costache, Deac, Păun, Omrani
Antrenor: Antonio Conceicao.

Politehnica Iași: D. Rusu – L. Rus, Mihalache, Cioinac, Sin – P. Petre, Qaka, Flores, Sanoh – Bekui, Enoh
Rezerve: Cobrea, Mihăescu, Zaharia, Chelaru, Bădic, Almada Soares, Mendes
Antrenor: Flavius Stoican.

foto: facebook/CFR Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare