Închide

Jaf în Dej, doi bărbați mascați din Constanța tăbărăsc în casa unei femei, fură 10.000 de euro și zeci de mii de lei

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 19, 2018 0 432

Doi bărbați din Constanța care au jefuit o femeie în Dej și au luat mii de euro și de lei au fost prinși după percheziții de polițiștii din Cluj.

Casele celor doi bărbați, de 40 și 28 de ani din localitățile Techirghiol și Potârnichea, județul Constanța, au fost percheziționate după bănuieli că au jefuit o femeie din Dej, în 11 octombrie, având fețele acoperite, și ar fi deposedat-o de 10.000 de euro, 29.000 de lei și un telefon mobil, prin folosirea violenței.

În casele celor doi au fost găsite aparate electronice și de uz casnic care ar fi fost achiziționate după săvârșirea faptei, 8.500 de euro, 3 200 de lei, telefoane mobile, unelte susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni, un cântar electronic, pungi și plicuri cu substanță vegetală și o sută de plicuri transparente cu benzi de sigilare. De asemenea, la unul dintre bărbați a fost găsit un autoturism, înmatriculat în Anglia, pe care l-ar fi folosit la comiterea tâlhăriei. Asupra autovehiculului, precum și asupra bunurilor electronice și de uz casnic, au fost instituite măsuri asigurătorii.
În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar azi urmează să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare