Închide

Tânără de 19 ani din Florești blocată 12 ore în baie, eliberată de pompierii alertați de un vecin

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 17, 2018 0 710

O tânără de 19 ani din Florești a rămas blocată în baie 12 ore ieri și a putut ieși doar după ce pompierii, alertați de un vecin, i-au spart ușa.

Vecinul care a alertat pompierii le-a spus că a auzit zgomote în apartamentul de dedesubt și că areimpresia că o persoană a rămas blocată înăuntru. În scurt timp, pompierii punctului de lucru Florești au reușit să elibereze din baia unui apartament aflat pe strada Eroilor o tânără de 19 ani, care stătea în chirie și rămase blocată, de mai bine de 12 ore, în baia apartamentului. „Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni banale la încuietoarea ușii de la baie”, spun aceștia. „Fără hrană sau mijloace de comunicare, tânăra a reușit prin zgomotele făcute să-l atenționeze pe unul din vecinii săi, care a realizat că ceva nu este în regulă și a anunțat forțele de intervenție”.

Într-o zi obișnuită dispecerii de la 112 din Cluj pot primi în medie peste 300 de apeluri. De ieri și până azi pompierii au fost solicitați să mai intervină la două cazuri de acces în locuințe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare