Închide

Revine Dan Petrescu la CFR? Antrenorul care a luat titlul ar fi fost chemat înapoi la Cluj

Sport by Catalin Suciu - oct. 10, 2018 0 285

Subiectul revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj e din nou în actualitate, după ce aventura „Bursucului” în China ar putea lua sfârșit din cauza rezultatelor dezamăgitoare avute la Guizhou Zhicheng, care e pe ultimul loc, scrie gsp.ro.

Revenirea la CFR a lui Marian Copilu e exact factorul care ar putea facilita revenirea lui Dan Petrescu la Cluj. Cei doi au colaborat excelent în sezonul trecut, când „feroviarii” au câștigat din nou campionatul după o pauză îndelungată.

Potrivit sursei citate, Copilu, care urmează să-l înlocuiască pe Iuliu Mureșan în funcția de președinte, a întreprins deja primele demersuri pentru readucerea lui Petrescu, iar tehnicianul urmează să ofere în următoarele săptămâni un răspuns.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare