Închide

Dorit de granzii României, un internațional român surprinde: „Mai bine mă duc la U Cluj în liga a doua! Nu pot uita ce am făcut împotriva Stelei și a CFR-ului”

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 24, 2018 1 517

Fotbalistul e liber de contract și are foarte multe oferte din România.

Gicu Grozav e dorit de Dinamo, carea l-a ofertat, dar atacantul a spus pas. Potrivit lui Grozav, oferta a fost mult prea mică. Fotbalistul spune că primit un salariu dublu de la FCSB, dar și o propunere de la CFR Cluj. Reacția sa vine după ce Dinamo a susținut că jucătorul ar avea pretenții exagerate.

„Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro și 30.000 de euro la semnătură. În plus, dacă vreau să plec în orice perioadă de transferuri, trebuie să dau banii pe care Dinamo mi i-a dat până în momentul respectiv.

Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună și nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat și o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Și, «fiind băieți buni», au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer.

Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Și Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă și de la CFR.

Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei, dar și a CFR-ului. Am coloană și așa am să fiu mereu! Dacă cei de la Dinamo o țin una și bună că eu cer o căruță de bani, atunci să știe lumea tot.

Am evitat să vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg în Liga a 2-a, la U Cluj sau la Petrolul, decât la FCSB sau CFR”, a spus Grozav pentru gsp.ro.

Recent, Ioan Ovidiu Sabău a admis că l-a ofertat pe Grozav: „Îl dorim, deși e foarte greu să vină la liga a doua. Isi dorește foarte mult să revină la echipa națională. Am discutat cu el, îl așteptăm, dar e greu să vină în liga a doua”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

Gheorghe Grozav e liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

Un comentariu

  1. Hai la U CLUJ si totul o sa fie mai bine decat iti imaginezi Grozav(ule)
    E liga 2-a dar pana la promovare in prima liga o sa-ti revi si tu.
    Haide U!!!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.